Zumba® fitness

ZUMBA® fitness

A ZUMBA
® egy táncos fitness óra aerobik elemekkel kombinálva, amely hatékony zsírégető, váltakozó intenzitása miatt rendkívül jó állóképesség-növelő (ugyanakkor nem terheli meg a szervezetet úgy, mint egy normál aerobik óra), a lépések közé rejtett erősítő mozdulatok pedig tónust adnak az izomzatnak, így formálva és feszessé téve azt. 


A Zumbához nem kell tánctudás, nincsenek nehezen megtanulható, hosszú koreográfiák, ugyanakkor sosem unalmas, és bármilyen edzettségi szintű ember végezheti, mindenki a saját korának és aktivitásának megfelelően!
Óráinkon fontosnak tartjuk az alapos bemelegítést és nyújtást, hogy elkerüljük az esetleges sérüléseket, izomlázat.

Amellett, hogy tánc közben formáljuk az alakunkat, számos egészségre gyakorolt hatása igazolt, mint például: segít szabályozni a vérnyomást, javítja a keringést, szíverősítő hatású, segít megelőzni a csontritkulást, csökkenti a koleszterinszintet, általános méregtelenítő hatása van, közérzetjavító, önbizalom növelő, idegrendszer-erősítő, valamint javítja a stressztűrő képességet.

Gyere, és próbáld ki nálunk a ZUMBA® fitnesst, engedd, hogy magával ragadjon a zene és a tánc!
Készen állsz, hogy megváltozzon az életed? :)

Zumba órák időpontjai:
Hétfő - 19.00
Szerda - 19.00
Péntek - 19.00


Bejelentkezés: +36-70-612-9516

Az órákat tartja: 
Fodorné Ferenci Eszter
okleveles Zumba
® fitness oktató (2010 április óta), Zumba® Toning és Zumba® Sentao oktató, regisztrált ZIN tag (Zumba Oktatói Hálózat)Nézd meg a profilomat a hivatalos zumba.com oldalon:

http://eszterfodorneferenci.zumba.com/Nálunk garantált a jókedv! :)