Rólunk írtátok


„10 kilót fogytam néhány hónap alatt.
Alapvetően az esküvőnk miatt kezdtem el járni Tomi és Eszter óráira, de most már szeretném elérni a célom. Főleg a hasam szeretném, hogy kisebb legyen. Függő is lettem, jól esik a mozgás, és jó a társaság. Kg-ban most nincs kitűzött cél, csak a formálódás.”
Brigi (26 éves)

„Ez az a hely, ahol nem kell a legújabb menő edzőcuccokban lenned.
Itt nem baj, ha véletlenül másik irányba csinálod a koreográfiát. Itt tényleg annyi a lényeg, hogy jól érezd magad, és utána büszkén hordj magassarkút, mert bizony bomba vádlid és popsid lesz. :)
Az Oktató mindig mosolyogva fogad, és mindig pozitív, jó a hangulat.
Nem hiába veszem rá magam én is hetente többször, hogy neki induljak Zumbázni.”
Emese (31 éves)

„A Napfény Mozgásstúdióban mindig nagyon családias a
hangulat. Eszter nagyon jó Zumba oktató és barát is. Itt nyíltam ki, itt lett önbizalmam Eszternek és a sok új barátnak köszönhetően. Mindig jó hangulatban telnek az órák, feltöltenek energiával, bulizunk.  A csapatépítő hétvégék is fantasztikusak. Örülök, hogy ennek a vidám, családias csapatnak a tagja lehetek.”
Betti (34 éves)

18 kilót fogytam 6 hónap alatt!  Hosszú évek óta próbálkoztam mindenféle módszerrel nagy túlsúlyom leadásához...sikertelenül. Úgy döntöttem, elég az edzőtermekből, másra van szükségem. A közelben kerestem, így találtam rá Tomira és Esztire. A szimpátia elsőre megvolt, jöhetett a kihívás. Kettejük legnagyobb erénye, a 100% motiváció és szakértő hozzáállás lassan eredményt hozott. Tomi táplálkozási tanácsaival és edzéstervével, különböző izomcsoportokat megmozgató óráival, valamint Eszti imádott és fantasztikus hangulatú Zumbájával elértem!!! Közel 6 hónap alatt 18 kiló túlsúlytól szabadultam meg, és ez, higgyék el nekem, mindennél fantasztikusabb érzés! Tiszta szívből köszönöm nekik, hogy támogatnak, erőt adnak és átsegítenek a hullámvölgyeken.
Ezért ha Te is úgy érzed szükséged van egy jó csapatra, akkor keresd fel Őket bizalommal!”
Móni (36 éves)